Email: comenzi@primeramed.ro  |  Telefon: +40 (0)348 451 038

Primera Med Technology

Tehnologie medicala pentru viitor

Primera Med Technology, companie cu capital privat integral, a fost înființată în anul 2006 cu scopul de a oferi servicii medicale complete și profesionale prin introducerea pe piața românească de aparatură medicală, a unor soluții inovative și tehnologii de ultimă generațieCompania are ca obiect de activitate  importul, distributia si service-ul pentru aparatura medicalaconsumabile medicale si mobilier medical.

Solutii integrate spitale

Suntem una dintre cele mai importante companii din Romania in furnizarea solutiilor integrate pentru sali de operatie inovatoare, inteligente, terepie intensiva, saloane de imagistica si telemedicina.

Soluții pentru medici

Reprezentăm principalii producători internaționali de dispozitive medicale, oferind solutii integrate, complete pentru medicii generalisti, stomatologi, veterinari, s.a..

Mentenanta si service

Departamentul specializat, din cadrul companiei Primera Med Technology S.R.L,  acordă service în garanție și post-garanție, instruire, punere în funcțiune, întreținere, reparare și verificare periodică a echipamentelor medicale aflate în cabinete, clinici, spitale specializate ATI, cardiologie, orl, ginecologie, dermatologie, săli de operație etc.

Scopul nostru:

1


MONITORIZAREA, MĂSURAREA ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA CONTINUĂ A SATISFACȚIEI CLIENTILOR

100% respectarea termenelor de livrare, produse de înaltă calitate, profesionalism, promptitudine și receptivitate a angajaților

2


NIVEL ÎNALT DE PERFORMANȚĂ A AFACERILOR

atingerea calității și creșterea volumului de afaceri în fiecare an prin introducerea de noi programe și tehnologii inovatoare

3


DEZVOLTAREA ANGAJATILOR ȘI IMBUNATATIREA RELATIILOR ECHIPEI

satisfacția la locul de muncă este o parte importantă a construirii unei echipe uimitoare.

4


EXCELENȚĂ ÎN AFACERI CU FURNIZORI

cu scopul de a introduce tehnologii și produse inovatoare

5


RESPONSABILITATEA SOCIALĂ,

reflectată în îngrijirea mediului, a angajaților și a comunității locale

Categorii Produse: