Email: comenzi@primeramed.ro  |  Telefon: +40 (0)348 451 038

Categorii

Spitale modulare

Corturi civile si militare

Corturi modulare ce permit interconectari pe partea din fata sau pe partile laterale, cu o greutate redusa, un design avansat si montare rapida.

Dimensiuni disponibile: 18 m², 36 m² si 54 m²

Spitale modulare

Spitale modulare reutilizabile si durabile, care se adapteaza cu usurinta chiar și celor mai provocatoare medii de operare.

Gama completa de module de urgenta, de la spatii de supraveghere si clinici, pana la sisteme de spital dotate medical cu capacitate completa, concepute si adaptate nevoilor specifice utilizatorilor.

 

Camera Izolare cu presiune negativa

Camera de izolare cu presiune negativa este destinata pacientilor contaminati si permite izolarea acestora  pentru a evita contactul si a limita contaminarea.

Este ideala pentru structurile sanitare temporare sau pentru a creste rapid capacitatile de izolare a spitalului.

Container decontaminare

Containerul de decontaminare are o amprenta redusa si permite unei singure persoane sa il plaseze in stare de functionare in doar 15 minute.

  Sistemul permite operarea cu doar 2 persoane.

Unitate mobila de decontaminare

Unitatea mobila de decontaminare este compusa dintr-o celula care este impartita in doua compartimente: un compartiment tehnic si un compartiment pentru decontaminare.

Unitatea mobila este disponibila in doua variante: pentru victime ambulatorii și victime non-ambulatorii.

Izoleta

Izoleta poate fi folosita in ambele moduri de presiune pozitiva si negativa, permitand astfel transportul pacientilor contagiosi sau posibil contagiosi la o locație de decontaminare sau la unitatea de tratament, dar si pentru transportul pacienților imunocompromisi, protejandu-i de contaminarea exterioara.