SU-10

Famed SU-10 este o masă modulară de operatie – universală, flexibilă, adaptată la toate tipurile de proceduri chirurgicale. Calitatea legendară a producției familiare Żywiec.

6

Modularitate

Masa de operatie SU-10 face posibilă dezmembrarea și schimbarea diferitelor elemente: segmentul tetierei, suportul pentru picioare și scaunul. Numai segmentul spătarului este fixat permanent în coloana tabelului. Datorită posibilității de schimbare a segmentului, tabela poate avea patru configurații diferite

i

1 masa - multiple solutii

Datorită segmentelor superioare ușor desprinse și interschimbabile, masa de operare SU-10 oferă poziționarea optimă a pacientului pentru diverse proceduri medicale și acces liber pentru chirurg și dispozitivele de imagistică.

[

Radiotransparenta pentru partea superioara

Suprafața de masă nu are bare transversale, care, împreună cu coloana plasată asimetric, oferă posibilitatea monitorizării ușoare a pacientului prin utilizarea brațului C în cursul unor proceduri chirurgicale minore și majore, fără a fi necesară utilizarea căii longitudinale a tablei.

ALEGEȚI UTILIZAREA IDEALA

Plasarea adecvată a vârfurilor de masă și selectarea add-on-urilor de specialitate vor face ca acest tabel să fie adecvat pentru utilizarea în majoritatea disciplinelor chirurgicale. Gama de aplicații include, în principal, chirurgie generală, chirurgie vasculară, cardiochirurgie, neurochirurgie, urologie, ginecologie, proctologie, ORL, oftalmologie, endoscopie, laparoscopie, chirurgie traumatică, oncologie, stomatologie, chirurgie plastică și altele.

Proceduri ginecologice

Poziție ginecologică utilizând atașamentul ginecologic WS-28.5 și genunchii WS-05.5. De asemenea, este posibilă inversarea configurației și utilizarea suportului din spate cu o deschidere ginecologică.

Chirurgia toracică și chirurgia vezicii biliare

Utilizarea opțiunilor de ajustare a tablelor disponibile. Funcția FLEX este utilă pentru acest tip de proceduri și este operată printr-un singur buton.

Operație pentru membrele superioare

Operație manuală (suport de masă cu suport WS-48.5)

Chirurgie laparoscopică

Poziție pentru procedurile laparoscopice (segmentul piciorului este despărțit și coborât pentru a asigura plasarea anatomică a pacientului în timpul procedurii)

Ortopedie

Atașamentul este realizat din oțel inoxidabil rezistent la acizi. Acesta este montat pe masa de masă și, împreună cu partea superioară, este dotat cu înclinare laterală și longitudinală și ajustarea înălțimii. Permite monitorizarea intraoperatorie folosind brațul C și oferă chirurgului un acces convenabil la pacient.

Abilitatea de a elimina segmentele de masă înseamnă libertatea de a seta – așa cum aveți nevoie. Următoarele segmente pot fi schimbate: tetiera, suportul pentru picioare și segmentul scaunului. Numai segmentul spătarului este fixat permanent în coloana tabelului. Datorită posibilității schimbului de segmente, tabelul poate avea patru configurații diferite – așa cum este prezentat mai jos.

Gama largă de poziții

Controlul rapid al mesei vă permite să alegeți poziția preferată.

Poziția Trendelenburg

Este folosit pentru a reduce riscul de șoc la pacient, oferă chirurgului acces ușor la pelvis (o mai bună izolare a organelor abdomenului decât în ​​poziția clasică).

Înclinare laterală

Oferă chirurgilor un acces mai bun la părțile laterale ale corpului și la unele organe interne, este de asemenea utilizat pentru a reduce presiunea în procedurile de obstetrică

Pozitie de recuperare

Facilitează operația oculară, neurochirurgia și chirurgia umărului.

Sistemul de reglare a poziției electrice permite schimbarea înălțimii de sus, înclinarea înclinării laterale, înclinația în pozițiile Trendelenburg și anti-Trendelenburg.

Alege controlul care ti se potriveste

Conectați masa la o telecomandă cu fir, echipați-o suplimentar cu o telecomandă wireless sau conectați-vă la un teatru de operație integrat – alegerea este a ta!a

Telecomandă cu fir bbSafe ™

Cablu cu telecomandă cu ecran de 2,8 “în tehnologie IPS, care permite schimbarea rapidă și precisă a poziției și previzualizarea în timp real a valorilor de setare. Pentru siguranța pacienților, am proiectat sistemul bbSafe ™ – protecție triplă împotriva modificării accidentale a poziției și avertizare privind consumul ridicat de energie. După o perioadă de așteptare ajustabilă, telecomanda trece automat în modul de așteptare. În plus, există un proces în două etape de schimbare a poziției patului – operatorul apasă mai întâi un buton corespunzător categoriei de mișcare și apoi, în pasul următor, introduce informații despre direcția acestuia. În plus, sistemul bbSafe ™ avertizează utilizatorul atunci când mișcarea mesei pune o sarcină grea pe celulele bateriei – aceasta vă permite să anticipați consumul de energie și să planificați încărcarea bateriei în consecință. Telecomanda respectă standardul IP67.

Telecomandă wireless: rCover ™

Telecomanda fără fir pentru masa de operare este o opțiune pentru facilitățile care necesită un confort și o utilizare maximă. Acest controler oferă toate caracteristicile telecomenzii cu fir, un pachet puternic de baterii și o stație de andocare cu un încărcător fără fir. Este echipat în tehnologia bbSafe ™ și rCover ™ – protecție integrată împotriva interferențelor cu alte dispozitive fără fir care funcționează în vecinătatea camerei de operații. O parte a sistemului este, de asemenea, o masă specială și procedura de pereche de control de la distanță și o limită de putere a semnalului calculată în mod corespunzător.

Pregatita pentru sala de operatie

Masa de operare poate fi integrată și în camera de operare hibridă. Acest lucru permite modelului SU-10 să obțină opțiuni suplimentare de control, cum ar fi: ecran tactil încorporat în perete, controlul cu gesturile operatorului interpretat printr-un monitor special. Toate sistemele de control adiționale permit controlul precis al produselor de la distanțe mari, ceea ce permite un model de lucru mai eficient și mai flexibil.

Video

DESCARCA

Brosura Accesorii

Specificatii tehnice

Length 2050 mm
Width (overall) 550 mm
Minimum height 760 mm
Maximum height 1160 mm
Back rest segment inclination +70°, -40°
Thigh rest segment inclination 30°
Trendelenburg position +15°, -90°
Reverse-Trendelenburg position 30°
Maximum load 250 kg

Formular de Contact

14 + 7 =

Primera Med Technology

Adresa: Mioveni, Jud Arges, Romania

Telefon: 0748085236

E-mail: comenzi@primeramed.ro

DESCRIERE

Radiotransparenta

Compatibilitate excelentă cu C-Arm-ul.

Blat complet radiotransparent.

Combinația dintre construcția blatului din fibră de carbon si deplasarea longitudinală de 400 mm imagistică intraoperatorie si asigurănd calitate inaltă a imaginii;

reconoastea automată a orientării blatului pe telecomandă.

intervalul de ajustare pe inălțime  si construcția bazei mesei garantează un spațiu de lucru eficient pentru cooperarea cu C-Arm-ul.

Date tehnice

Lungime totală masă (segment cap inclus): 2335 mm

Lătime: 570 mm

Lătime totală (cu sine laterale): 630 mm

Inălțime minimă ajustabilă (fără saltea): 585 mm

Inălțime maximă ajustabilă (fără saltea): 1050 mm

Blat masa cu 6 sectiuni

Posibilitate alegere saltea din poliuretan sau spumă cu memorie.

Lățime saltea x grosime: 500 mm/ 50 mm

Inălțime saltea: 50/60 mm

Incărcare permisibilă:  pănă la 500 kg

Deplasare longitudinală masă: 400 mm

Înclinare laterală: 30 °

Poziția Trendelenburg: 45 °

Reverse Trendelenburg: 45 °

Reglare inălțime elevator de rinichi: 150 mm

Ajustare segment spate: -40 ° pănă la + 80 °

Ajustare segment cap: -50 ° pănă la + 55 °

Ajustare unghi segment picioare: 180 °

Flex: 220°

Reflex: 100°

Configurația mesei se poate face după preferință, dintr-o gamă largă de accesorii.

Masa este prevazută cu baterie reincarcabilă incorporată.

Gradul de protecție împotriva influențelor mediului: IP-X4

 

Galerie Video