Email: comenzi@primeramed.ro  |  Telefon: +40 (0)348 451 038

Despre noi:

Primera Med Technology, este o companie cu capital  privat integral, avand sediul in Mioveni-Arges-Romania. Aceasta a fost înființată în anul 2006 cu scopul de a oferi servicii medicale complete și profesionale prin introducerea pe piața românească de aparatură medicală, a unor soluții inovative și tehnologii de ultimă generație.Compania are ca obiect de activitate  importul, distributia si service-ul pentru aparatura medicala, consumabile medicale si mobilier medical.

De asemenea asiguram asistenta tehnica in  garantie si post garantie prin specialisti proprii. Cu o echipa tanara si dinamica de specialisti am reusit sa oferim pietei medicale romanesti seriozitate, promtitudine, un raport exceptional calitate – pret al produselor si sa distribuim prin reteaua proprie produsele noastre la nivel national in spitale, clinici, cabinete medicale, etc.

Furnizorii Primera Med Technology  sunt producatori internationali de prestigiu din Italia, Germania, Austria, USA, Turcia, Polonia, Taiwan, Korea, China, etc.    

Primera Med Technology este o companie certificata ISO 9001 : 2008 (Certind ) in conformitate cu prevederile Anexei II a Directiei pentru Dispozitive Medicale 93/42/EEC.

Produsele furnizate de Primera Med Technology sunt insotite de Certificatul de Calitate, Declaratie de Conformitate, Aviz de la Ministerul Sanatatii si Garantie. 

Obiectivul nostru prioritar a fost si va ramane dezvoltarea unui parteneriat furnizor – beneficiar, pornind de la intelegera necesitatilor clientilor nostri, adaptarea ofertei la acestea si gasirea de solutii comune pentru un act medical profesional si eficient.

Pentru indeplinirea acestui obiectiv ne bazam pe:

Gama larga de echipamente ofertate, indiferent de specialitate.

O echipa de vanzari cu experienta in domeniu, pregatita sa ofere imediat solutii tehnice de instalare/scolarizare sau servicii financiare corecte si profitabile.

Toate acestea se constituie ca argumente care definesc PRM ca pe un partener interesat in cresterea calitatii si eficacitatii ofertei de servicii medicale de sanatate.